Internasjonal forskning:

Visste du at kikerter lager gode tarmbakterier, sorghum gir et stabilt blodsukker, og amaranth inneholder mer kalsium enn melk? Hvor mye gluten skal til før en blir syk og er det slik at noen ikke tåler gluten selv om de ikke har cøliaki? Når en lever på diett, hvilke mangler er det lett å få og hva er det viktig å spise istedenfor gluten og melk? Jeg vet ikke hva som er viktig for deg, men det er ganske mange forskere som mener mye om det.

I samarbeid med en lege og forsker på internasjonalt nivå, har vi samlet et knippe artikler fra forskningsfronten med sammendrag på norsk. Forskningsartiklene er på engelsk

Artikler:

Foto: Gry Ringset   |  Design: www.lucas.no

Kontakt: post@naturligglutenfritt.no | 928 85 724

Kontakt: post@naturligglutenfritt.no

928 85 724

Foto: Gry Ringset   |  Design: www.lucas.no