Ferdige bakevarer basert på de glutenfrie bakeblandingene

I samarbeid med Den Gode Baker utvikles ferdige bakevarer basert på mine bakeblandinger, bakt av Den Gode Baker. Samarbeidet er en pågående prosess. Flere typer knekkebrød, rundstykker og brød er under utvikling og kommer snart for salg.

 

Økologisk, vegansk og glutenfritt Amaranth knekkebrød

Knasende deilig Amaranth knekkebrød med chia, solsikkekjerner og linfrø. De er laget med Amaranth bakeblanding og utviklet og produsert av Den Gode Baker.

Amaranth knekkebrød ble best i test i NCF’s glutenfrie knekkebrødtest. Fåes kjøpt i nettbutikken eller spør din lokale helsekostbutikk om å bestille den fra

ordre@dengodebaker.no

.

Ingredienser: Olivenolje*, amaranth mix (rismel*, amaranth- mel*, potetflakmel*, chiamel*, fortykningsmiddel (xantan- gummi* E 415), salt, rosmarinkstrakt*), solsikkekjerner*, linfrø*, vann, sesam*, rosmarin*, himalayasalt. * Fra sertifisert økologisk produksjon. Totalt innhold av amaranth: 8,7%.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi 2132 kJ / 510 kcal, fett 32,2 g – hvorav mettede fettsyrer 4,1 g, karbohydrater 34,8 g – hvorav sukkerarter 1,9 g, kostfiber 10,7 g, protein 15,5 g, salt 0,38 g.

ØKOLOGISK, VEGANSK, GLUTENFRITT under 5 ppm.

Knekkebrødet kan bestilles i nettbutikken

 

Økologisk, vegansk og glutenfritt Havreknekkebrød

Knasende deilig havreknekkebrød med glutenfri havre målt under 5 ppm fra Danmark. De er laget med Tapioka bakeblanding og havre av Den Gode Baker. Fåes kjøpt i nettbutikken eller spør din lokale helsekostbutikk om å bestille den fra

ordre@dengodebaker.no

.

Ingredienser: Glutenfri havregryn*, tapiokamiks* (rismel*, tapiokastivelse*, potetflakmel*, xhantangum*, salt, rosmarinekstrakt*) solsikke*, sesam*, linfrø*, rapsolje*, vann, himalayasalt. * Fra sertifisert økologisk produksjon. Totalt innhold av havre: 21,5 %.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi 1477kJ / 353 kcal, fett 19,7 g – hvorav mettede fettsyrer 2,4 g, karbohydrater 29 g – hvoravsukkerarter 0,5 g, protein 11,4 g, salt 1,2 g.

ØKOLOGISK, VEGANSK, GLUTENFRITT under 5 ppm.

Knekkebrødet kan bestilles i nettbutikken

 

Glutenfri kjeks Nr. 1

Disse kjeksene er så gode at alle vil «bare»» smake en til. Kun kokosblomstsukker som søtningsmiddel. Lett å putte i veska for å ta med noe godt der det trengs. Produktutviklet og bakt av Den Gode Baker med Sorghum bakeblanding fra www.naturligglutenfritt.no. Fåes kjøpt i nettbutikken eller spør din lokale helsekostbutikk om å bestille  den fra

ordre@dengodebaker.no

.

Ingredienser: kokosblomstsukker* 31,2%, kokosfett*, Sorghum mix* (Sorghummel, brunrismel, potetflakmel, fortykningsmiddel (xhantangummi E415), rosmarinekstrakt) egg*, grandevann, kokos*, kakao*, vaniljesukker*, bakepulver*. *=fra Debio godkjent økologisk landbruk.

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi 2033, 4 kJ/486 kcal, Fett 30,4 g, herav mettet fett 23,4 g, karbohydrater 51, herav sukkerarter 25,8 g, Protein 5,1 g, salt 0,1 g.

ØKOLOGISK, MELKE- OG GLUTENFRITT. Glutenfritt under 5 pp.

Kjeksene kan bestilles i nettbutikken

 

Økologisk, vegansk og glutenfrie rundstykker

Fire saftige rundstykker av Amaranth bakeblanding bakt av Den Gode Baker. Rundstykkene blir rykende ferske etter tining og en tur innom brødristeren. Fåes kjøpt i nettbutikken eller spør din lokale helsekostbutikk om å bestille den fra

ordre@dengodebaker.no

.

Ingredienser: Amaranth mix (rismel*, amaranthmel*, potetflakmel*, chiamel*, fortykningsmiddel (xantangummi* E 415), salt, rosmarinkstrakt*), vann, olivenolje*, chiafrø*, gjær, himalayasalt, honning*. * Fra sertifisert økologisk produksjon.Totalt innhold av amaranth: 14,2%.

Næringsinnhold pr. 100g: Energi 918 kJ / 219 kcal, fett 6,4 g – hvorav mettede fettsyrer 1,1g, karbohydrater 31,4g – hvorav sukkerarter 0,8 g, kostfiber 5,3 g, protein 6,2 g, salt 2,45 g.

ØKOLOGISK, VEGANSK, GLUTENFRITT under 5 ppm.

Rundstykkene kan bestilles i nettbutikken og hentes på lager.

Har du firma kan de bestilles direkte hos Den Gode Baker: ordre@dengodebaker.no

Tips gjerne din lokale helsekostbutikk til å ta de inn.

 

Glutenfri vegan pizza Marguerita

Glutenfri vegan pizza Marguerita, bakt av Den Gode Baker,  er endelig i nettbutikken. Den kan hentes direkte på lager eller spør din lokale helsekostbutikk om å bestille den fra ordre@dengodebaker.no.

Ingredienser: Bunn: Shorgummix*(Sorghummel*, Brunrismel*, Potetflakmel*, fortykningsmiddel , fortykningsmiddel (xantangummi* E 415), rosmarinekstrakt*.) Tapiokamix*(Rismel*, tapiokastivelse*(29,8%), potetflakmel*, fortykningsmiddel (xantangummi* E 415), salt, rosmarinekstrakt) vann, gjær, rapsolje*, himalayasalt. Tomatsaus: tomat*, løk*, olivenolje*, hvitløk*, urter (oregano, salvie, timian, basilikum, pepper)* og himalayasalt. Topping: Violife* (vann, stivelse*, kokosolje*, havsalt, solsikkekjerner*, naturlig aroma, konsentrat av frukt og grønnsaker*), Cherrytomat*, løk* og urter* (oregano, salvie, timian, basilikum). * fra Debio godkjent økologisk landbruk.

Pizza Marguerita kan bestilles i nettbutikken og hentes på lager.

 

 

Besøk oss på facebook

Foto: Gry Ringset   |  Design: www.lucas.no

Kontakt: post@naturligglutenfritt.no | 928 85 724